4.02.2006 г., 8:11 ч.

* * * 

  Поезия
963 0 1


Безкрайна празнина, жалки души,
безлюдно е пътуването в мрака,
за кръв, зловещо блеснали очи...
А светлина?...Напразно чакаш....

Не, няма никой във безкрая,
призраци измислени не ще спасят,
обречените...напразно те ридаят
и безкръвни вени пак кървят...
                    ....
А демоните идват, те са тук!
В здрача се разстилат косите на страха...
Не, спри да чакаш! Няма друг!
Сама по пътя, към ръцете на смъртта...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хей, ти определено си падаш по мрака, а като гледам симпатиите са взаимни!
Предложения
: ??:??