12.08.2006 г., 0:47 ч.

* * * 

  Поезия
599 0 2

Искам да се скрия,
да изчезна от света,
без повод и причина,
да се слея със тълпата,

да бъда пространство
просто да стана невидим,
да преоткрия смисъла на думите,
да бъда всеки друг,но не и себе си...

Това убива,унижава ме,
отнема всяка глътка живот
и ме заставя да мразя своята същност....
Да бъда или не?-това е въпросът... бе казал Хамлет

 

© Момчил Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??