Искам да се скрия,
да изчезна от света,
без повод и причина,
да се слея със тълпата,
да бъда пространство
просто да стана невидим,
да преоткрия смисъла на думите,
да бъда всеки друг,но не и себе си...
Това убива,унижава ме,
отнема всяка глътка живот
и ме заставя да мразя своята същност....
Да бъда или не?-това е въпросът... бе казал Хамлет
© Момчил Минков All rights reserved.