15.02.2006 г., 11:36 ч.

* * * 

  Поезия
600 0 0
Гледай всяка вечер звездите,
под тях озарен е океана.
Ти тръгни по водата,
срещу залеза червен.
Топлият вятър ще ти помага,
да откриеш сред тишината любовта...
луната ще ти помага,
ще огрее сърцето ти...
Затвори очи!На природата се остави,
ще видиш един силует,
силует сред пустошта!
Това е изненада,романтична изненада...
И отвори очи...ще видиш,
ще видиш любовта,
ще я видиш в едни очи,
те ще отразят душата ти,чувствата ти.
А обиколи целия океан,нали?
И беше самотно и странно.
Но я откри,откри любовта си,
в очите и блести красотата...
И вятърът и луната
ще те пазат и ще обичаш.
Ще обичаш истински
и ше цениш тази прекрасна,понякога малко лоша любов!!!

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??