6.06.2006 г., 17:51 ч.

* * * 

  Поезия
600 0 6

И пак вали... И пак ми е студено...

И пак се сви душата вътре в мен.

И пак си давам още малко време,

до утре или в други ден.

 

А искам да изляза,

да бъда друга аз...

Да тичам, да се мразя

сама във този час.

 

...Брезата вън е мокра.

Тихо плаче без сълзи.

Около нея тихо, кротко

продължава да вали...

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??