6.06.2006 г., 17:46 ч.

*** :) 

  Поезия
825 0 6
Когато някой ден очи затворя
и си отида без да проговоря,
запалка във ръката ми сложи
и бяла Арда в гроба остави.

И няма да ме има в този ден,
но ти ще продължиш да пушиш и без мен,
а всяка бяла Арда по света
ще ти напомня колко близо е смъртта.

И всяка нощ ще идвам във съня
от твоите цигари да крада,
затуй кутия не, а стек
сложи във дървения ми ковчег.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??