17.06.2006 г., 21:46 ч.

* * * 

  Поезия
570 0 2

Ако някога от някого се ти нуждаеш
във мене ще откриеш онзи глас,
който нежно ще ти каже,
че не съм предателка и аз.

Всеки сфинкс е сред пустиня
с пясъци от сива самота,
но щом си в същата пустиня
защо е цялата тъга.

Няма време, нямаш избор
аз едва ли ще Го заменя.
Приятелю, с мълчание чисто
Светлината ще ти донеса.

Когато си готов вземи я,
къпи се в ярките лъчи,
когато си готов кажи ми
душата ми спокойно да заспи

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??