16.12.2007 г., 12:24 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
781 0 7
 

Капе тихо здрач...

              Луна изгрява

     с разкъсана снага.

                       Блести.

     Стаята е

тъмна - засиява,

         щом в нея

                   тихо влизаш ти.

         Ръце протягаш -

         топлина струи

                                от тях.

         Времето е спряло.

                   Чака

         двамата

              да сторим

                       светъл

                                грях.

 

     Капе тихо здрач...

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??