27.09.2006 г., 2:11 ч.

*** 

  Поезия
625 0 4
Чаках моето дете
застанал под теб

Галех топъл цвят
докосвах тръни
обляни в кръв
Подложих мойто тяло
на студен обяд
-а, каде е тя?
Но ти бълнуваш
Напротив - живея
и усещам корена
зарит дълбоко в мен
сока сладък в
мойте вени
и цветът ухаен
някъде над мен

© Борис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??