Sep 27, 2006, 2:11 AM

*** 

  Poetry
636 0 4
Чаках моето дете
застанал под теб

Галех топъл цвят
докосвах тръни
обляни в кръв
Подложих мойто тяло
на студен обяд
-а, каде е тя?
Но ти бълнуваш
Напротив - живея
и усещам корена
зарит дълбоко в мен
сока сладък в
мойте вени
и цветът ухаен
някъде над мен

© Борис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??