20.08.2006 г., 8:43 ч.

... 

  Поезия
840 0 12
Не желая да те губя -
искам те до мен!
Любовта дарява сила
да посрещнем следващия ден.

Макар и тъй далече,
чувствам те до мен...
Радостта намирам вече
във всеки миг и всеки ден!


***

Целувай ме нежно,
прегръщай ме страстно -
остави ме без дъх!
За теб аз съм нищо,
за мен ти си всичко -
светът е такъв...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??