11.06.2004 г., 10:46 ч.

* * * 

  Поезия
1385 0 3
Звездите сякаш са на милиметри,
а луната стигаш със ръка.
Любовта скъсява всички километри
и пътя ти посипва със роса.

Чуваш даже как растат цветята,
радост носи ти дори дъждът.
Любовта прибавя звук към тишината
и променя тя за миг светът.

Искаш да препускаш с ветровете,
с бурята споделяш своите мечти.
Любовта опива с нежност умовете
и превръща в песен твойте дни.

Слънцето тъй често се усмихва,
а морето ти намига с очи.
Ако любовта в сърцето не утихва,
завинаги при мене остани!

© Кристиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??