8.07.2006 г., 7:34 ч.

* * * 

  Поезия
929 0 6

Не беше лед,
а страстен зов.
Той бе поет,
а тя - любов.

Не беше лед,
а порив нов.
Тя бе поет.
А той - любов.

И две души
на пролет с лъх,
леда рушат
със своя дъх!

© Владислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??