2.10.2006 г., 20:22 ч.

* * * 

  Поезия
478 0 2

Не мога повече
с тебе дa споря
по безмислени въпроси,
нима е битка любовтта?
Тя е цвете прекрасно,
ароматно,нежно,
което събужда чувства-
неподправени,чисти,дарява да душата
възхищение с красотата си-
и ти идва да го прегърнеш силно,
за да се почувства и обичано.
Не мога повече,
да ти се моля,като във храм,
сълзи в треперещите си ръце,
като жертвеници все да нося,
и да оплаквам своята съдба...



© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??