12.10.2006 г., 9:48 ч.

* * * 

  Поезия
451 0 8
Поисках да погледна Слънцето отблизо,
и хиляди лъчи ме озариха,
като параван ми попречиха да го видя...
Пожелах да те срещна - истински, неизмислен -
и в миг милиони мечти сърцето ми, милото,
в себе си роди, за теб неречени,
от щастие се озари!
И стана чудо, сякаш хиляди звезди
заваляха от небосвода син!
Стана светло, нощта се освети,
настана ден, лятото прогони есента...
Само моля се сега
дано за нас е вечно то!!!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??