21.01.2008 г., 17:34 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
619 0 16
Сега съм по-сама,
дори и от Луната.
И редя стихове -
за любовта между двама.

Чезна в сенки,
сливам се с вятъра,
но нощта е моето
сигурно скривалище...

А влюбените двама
в сърцето ми горят.
Пулсират из моето тяло,
единият си ти, а другият съм аз!!!
01.01.2008. година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??