5.10.2006 г., 21:48 ч.

* * * 

  Поезия
637 0 2
Какво - нима всичко свърши,
нима краят ще бъде такъв?
От този край няма по-страшен
- безславно чувствата да умрат...

Нима нищо няма да се случи?
Сърцето ми като че ли в мъртво.
Примирих ли се, че няма да получа
това, което исках от живота...

А исках малко - исках само да съм с теб,
утрото със тебе да посрещам.
И в звездите заедно да се вглеждаме,
но явно сама ще ги гледам...

© Милена Енева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истинско и тъжно.

    Поздрав и усмивка.
    /поща/
  • миличка, много е нежно, същевременно толкова тъжно леле много ми хареса БРАВО.Сигурна съм, че няма сама да гледаш залезите
    /6/
Предложения
: ??:??