Oct 5, 2006, 9:48 PM

* * * 

  Poetry
634 0 2
Какво - нима всичко свърши,
нима краят ще бъде такъв?
От този край няма по-страшен
- безславно чувствата да умрат...

Нима нищо няма да се случи?
Сърцето ми като че ли в мъртво.
Примирих ли се, че няма да получа
това, което исках от живота...

А исках малко - исках само да съм с теб,
утрото със тебе да посрещам.
И в звездите заедно да се вглеждаме,
но явно сама ще ги гледам...

© Милена Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинско и тъжно.

    Поздрав и усмивка.
    /поща/
  • миличка, много е нежно, същевременно толкова тъжно леле много ми хареса БРАВО.Сигурна съм, че няма сама да гледаш залезите
    /6/
Random works
: ??:??