4.08.2006 г., 19:14 ч.

*** 

  Поезия
915 0 3
Някой отвори вратата,
беше вятърът - изгоних го!
Някой почука на прозореца,
беше дъждът - изгоних го!
Някой докосна сърцето ми,
беше любовта - поканих я!

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??