17.08.2006 г., 10:57 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
872 0 1

Нели, твойто име аз разбрах,
веднага да се запознаем пожелах.

Боже, колко си красива,

приличаш ти на самодива!


Нели, погледнеш ли ме ти,
сърцето ми изгаря разбери,
много лудо те обичам,
само твойто име аз изричам!


Нели,много силно те обикнах,
лицето ти да си представям свикнах,
само ти си ми в главата,щом те видя аз,
веднага в този час омекват ми краката!

Нели,но защо така се случи,
нашата любов не се получи,
не ти ли стигна моето сърце,
което ти подадох с две ръце?

© Васко Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако, Нели прочете това посвещение сама ще ти вземе сърчицето!
Предложения
: ??:??