15.11.2007 г., 22:00 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
581 0 2
Живот, изпълнен с пречки,
трудности и перипетии,
всеки мъчи се да продължи,
макар и трудно да е това!

Всеки ден е тежък,
изпълнен с малко болка и тъга...
Но има хубави моменти,
носещи ни радост и усмивки!

Минават часове и дни,
а чувствата никога не са едни,
винаги менят се те,
преплетени са радост и тъга!

Менят се и сезоните,
пролет, лято, есен, зима,
всеки своите особености има
и макар това любов ще има!

Всеки бил е влюбен,
дори опиянен от любовта!
Човекът, който ти обичаш -
най-голямата мечта!

Бленуваш ти да си до него,
да бъде той за тебе любовта,
твоята утеха във нощта
и спътник вечен в любовта!

И нека бъде сбъдната мечта,
защото иначе боли от любовта...
Боли любов да просиш
и сърцето си в ръце да носиш...


© Васко Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??