9.12.2006 г., 8:50 ч.

* * * 

  Поезия
675 0 2
Една сълза се ражда във сърцето,
замръзнала отдавна пак се разтопява,
покрива с огнен пламък по лицето
една отминала представа!

Миг руши простора за секунди
и после пак отново го заражда.
Вик изчезва във забрава,
а душа почернена го обвинява.

Стон изтръпва с трепет за утеха,
вярата гради любов в човека!!!

© Гергана Миленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??