6.08.2004 г., 1:09 ч.

* * * 

  Поезия
879 0 0
Едно сърце, една съдба горчива, една сълза във тъмнината се размива!
Едно сърце със две лица- дявол и ангел във една война!
Един живот, безразборно изживян, един толкова далечен, почти забравен блян!
Една душа, от никой неразбрана, във облак прах обвита, необуздана!
Един път, преброждан десетки пъти, с безброй препятствия разпръснати!
Една любов, една лъжа, една илюзия безкрайна......
Една мечта да полетя и да се нося сред нощта,
една мечта за съжаление толкова далечна и несбъдната!

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??