6.08.2004 г., 1:17 ч.

* * * 

  Поезия
879 0 1
Стъкълца от любов
Разбито, наранено и самотно, но пак за теб тупти!
Ти отрови го с лъжи, но то все пак тупти!
Разпръсна в него малки стъкълца любов, мъничкото ми сърце, моли се отново то на колене!
Ти със друго замени го и завинаги разби го, но то се бори и кърви!
Не ще забрави отминалите дни, когато важни бяхме само аз и ти!
То ще се бори до края, ще бие за теб и в ада!
Ще те чака да се върнеш уморен и пак да спреш до мен!
Знам отлита надалеч сега, но зная аз ще се върнеш в моята страна, тогава пак ще бие то за теб, ще ме превърнеш отново в истински човек!

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Повече не пращай произведения на латиница - няма да ги оправям, а следователно и публикувам.
Предложения
: ??:??