18.07.2010 г., 0:03 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
508 0 0

Душата ми е празна и умираща.

 

И само виното налято

 

Е от лъчи ято.

 

Като изтрезнея, съм пак себе си презираща...

© Весенце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??