16.03.2007 г., 0:11 ч.

* * * 

  Поезия
588 0 0

Нарече ме "Любов моя",
но само веднъж!
Лъжа ли беше
или искаше да си пръв?
Повярвях ти,
а сега ме боли!
Колко ми липсват
старите дни!
Целувките твои
с отворени очи
и всички раздори...
Ах, колко боли!
Беше красиво
да бъда със теб,
но любовта си отиде,
а за мен няма лек!

© Веселина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??