11.07.2007 г., 14:15 ч.

;) 

  Поезия
561 0 3
Слонче мое, пак пристъпваш 
към мен тежко, важно, гордо!
Ох, и каква памет ти имаш -
не забравяш никога нищо...

Добре, хвана ме с Малина,
но това беше миналата година!
Цяла зима ме измъчи ти,
сега лятото, кошмарът се
                                         завърна...

Аз ли съм виновен, че момичета
така се разхождат по плажа?!
Ама не ги гледам, моля те, разбери,
да не минават пред мен, как да им
                                                     кажа!

Не ме бутай така, не хапи, ох, че боли!
И стига диета, изнервяш се още повече ти!
Хайде, усмихни се, аз малко трудно теб,
хайде, моята хубавица, ти ме прегърни!

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??