2.11.2007 г., 15:27 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
880 0 4

Аз от вредните си навици

никога ли няма да се спася? -

Все ли ще пуша пред прозореца така,

никога ли няма мечтите си с друга да украся...

 

Теб до края ли няма да те има,

няма ли край този копнеж във мен?...

Безкрайна ли е в сърцето ми тази зима,

макар дланта ми да пълни друга, топла като въглен...

 

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??