15.12.2006 г., 18:30 ч.

* * * 

  Поезия
596 0 5

Във погледа ти ще застана,
ще прелея
в очите ти,
а след това
като сълза
във лунната постеля
ще изтека...
Ще бъда твоето завръщане
от ненаречените още
светове...
Ще бъда нова
и ще бъда същата...

Ще бъда с теб,

щом мисълта ти
ме зове...
И сянка тънка
ще съм,
и петното слънчево,
прикацнало
във твоите ръце.
Че твоят бряг

е само

истински...

Там винаги 

надеждата ще спре!

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??