11.01.2005 г., 9:36 ч.

*** 

  Поезия
908 0 2
И се търсехме в спомени
уморени от връщане в тях,
и чакахме в монолози
да рисуваме отново с нас.

И рисувахме в изкрещяло
хронично желание заедно,
и се любехме с погледи
зад клепачни трептения скрити.

И запечатвахме всеки
тайно от другия,
всяко докосване,
всеки шепот и мисъл -
давя се в отпечатъци днес...

И в ненаситно желание
се сливахме с вечното
нощно сияние на телата ни,
и блясъкът трепери
и изригва вулканично
в танц на плътта,
и се движи пластелинено,
и се гърчи, и потъва
във влагата на тялото ми...,

И родихме спомени
за храна след раздялата.

20.09.2004г.

© Кая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не знам дали го правя, но бих се радвала, ако е така. Благодаря ти!
  • Помагаш ми! Наистина! А имам нужда от това
Предложения
: ??:??