20.09.2005 г., 22:16 ч.

* * * 

  Поезия
762 0 0
Като фигурки от шах се носим по живота
И не знаем – черно или бяло е полето
на което предстои да стъпим подир миг
и кое говори в нас – старецът или детето
и в шепот ли ще изкрещим или във вик.
Кои сме ние, коя е ръката, каква е играта!?

© Найден Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??