14.12.2006 г., 14:47 ч.

* * * 

  Поезия
529 0 5
           В самия край на световете...
           В  началото на времето ...
           Животът е неразцъфтяло  цвете
           и светлината със любов е бременна...

           Животът е едно предчувствие
           в   съзнанието на Бога...
           Алхимия от сънища и чувства,
           Вселената е светлата му воля ...
          

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??