14 dic 2006, 14:47

* * * 

  Poesía
530 0 5
           В самия край на световете...
           В  началото на времето ...
           Животът е неразцъфтяло  цвете
           и светлината със любов е бременна...

           Животът е едно предчувствие
           в   съзнанието на Бога...
           Алхимия от сънища и чувства,
           Вселената е светлата му воля ...
          

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??