12.10.2007 г., 10:20 ч.

* * * 

  Поезия
512 0 4

Полицейската държава
мафията защитава.
Щом откраднеш ти милионче,
няма веч' за теб законче.

О, когато не успееш,
здравенцето си пилееш.
Нагло Добромир ти вика:
"Качвай се веднага в джипа!".
Два пръста чело под бретона... но:
"Изключи си  телефона!"

Нагло ти се хили Любчо...
Е, какво пък, че е глупчо?
Взима хубава заплата,
ця...ял ден клати си краката.

А красавец е Ромео,
в НСБОП се бори смело!
Компа спира от контакта,
тъй престъпността се хаква!

Ах, Българийо любима,
спи доволна и щастлива!
Престъпника те задържаха,
в клетката го оковаха!!!


© Боян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??