2.01.2007 г., 13:30 ч.  

Обич 

  Поезия
1364 0 5

 

 

Отчайващо малки прашинки от обич,

дълбоко заровени нейде във мен

са дивата, бясна двигателна сила,

с която изкарвам поредния ден…

 

Отчайващо малки… а всъщност големи,

притиснали в себе си сто..

и дори хиляда ужасно безкрайни вселени…

Ела, погали ме, открий ги и ти…

 

2006

© Ники Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??