Отчайващо малки прашинки от обич,
дълбоко заровени нейде във мен
са дивата, бясна двигателна сила,
с която изкарвам поредния ден…
Отчайващо малки… а всъщност големи,
притиснали в себе си сто..
и дори хиляда ужасно безкрайни вселени…
Ела, погали ме, открий ги и ти…
2006
© Ники Николов All rights reserved.
След толкова топло посрещане се чувствам леко засрамен и
добре заварил.
Благодаря!