26.03.2009 г., 5:43 ч.

*** 

  Поезия » Друга
682 0 4

един от тези дни
в които обувките
не ми стават
защото
изхлузват се от тях
пръстите на краката
изплъзват се и самите
крака
изплъзва се даже пода на
коридора
изпод краката
ми

липсите
така трудни
за прикриване

без да
искам започвам
едва доловимо
да
се
изплъзвам
от себе си
и от деня си
от приятелите
и майка си
ето как се става неставащ

но после
нали добре помните
как завършваше
приказката
няма кой
никой не може
да
ме събере
дори
цялото
кралско войнство

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??