22.06.2007 г., 8:52 ч.

* * * 

  Поезия
499 0 4
 

Искам небето да хвана във длани,

И скам  земята с ръка да въртя,

Искам мечтите да станат реални,

Искам и  теб, да си тук и сега.

Искам от всички да бъда разбрана,

Искам към всички да бъда добра,

Искам от тебе да бъда желана,

Искам да бъда щастлива жена.

Искам д а бъда дете, но е жалко:
Ще се наложи  да порасте.

Е, не съвсем, но... може би... малко,

За да владееш пак мойто сърце.

Аз съм родена да бъда все влюбена,

Аз съм жената с голяма мечта,

Не може красотата  да бъде  погубена,

Искам да покоря и теб, и света.

Аз съм жената с голяма надежда

Че има и щастие , и много любов,     

че и зад облака слънце поглежда,

за да ни грее в живота суров.











© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??