19.04.2007 г., 22:56 ч.

* * * 

  Поезия
472 0 5
Като камбанен звън
са капките желание,
облели всички сетива.
Отмили грубото мълчание -
екзотика и страст!
Нощта, родена в обаянието
на нежно милващи ръце,
като одежда, падаща
 от тялото...
Тих стон, с любов отнет.
Като камбанен звън
е всяка среща
с екстаза, сътворил света.
Поискай този звън-мечтание!
Виж - падаща звезда.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??