30.06.2007 г., 1:00 ч.

* * * 

  Поезия
516 0 0
 

Недей да бършеш пак сълзи

на никого ненужни.

Боли в сърцето, знам, боли.

Стисни зъби и се изправи

Бъди това, което си,

не искай чужда слава.

Бъди това, което си,

дяволът за това се не надява.

Стани, бъди горд и твърд.

Животът - очаква те, ето го! Там е!

Иди, хвани го здраво за ръката,

Той сам ще ти разкаже за играта.

За дяволската истина,

за простотата на нещата,

за вечната загадка

и изчезналата обич.

Хвана се, сега се дръж!

© Мария Воденичарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??