1.03.2007 г., 1:29 ч.

----- 

  Поезия
729 0 2
Потънали във нашите проблеми,
пропъдили сърцето във забрава,
опитваме се да решим дилеми,
а любовта къде остава?

Лутаме се в делниците сиви
и намираме в парите красотата.
Мислим си, че сме щастливи,
макар че във нас е празна душата.

Живеем така, сякаш сме умрели -
като призраци бродим на тая земя.
Умираме, сякаш не сме живели,
но какво е живота без любовта?

© ПразеН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??