20.05.2007 г., 15:36 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
856 0 0
В алкохол ли да се давя, аз не знам,
или теб прекрасен миг да предам.
Не знам какво да правя
и пак се стичат моите сълзи...
Само ти, любими, само ти сърцето ми разби,
но аз обичам те с любов необяснима, знаеш го това, нали?
Дори за миг да те забравя
не си помислям да направя.
Ти единствен грабна ми душата,
ти запали в мен искрата.
Искам пак да ме прегърнеш
и с любов да ме обгърнеш.
В сърцето ми огромно
място заслужаваш само ти.
И дори да ме забравиш,
не забравяй любовта, с която те дарих.

© КриСинКа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??