17.10.2004 г., 14:27 ч.

* * * 

  Поезия
875 0 0
  Малко,хубаво момиче
  до скоро беше ти дете,
  но ето че живота ти поднесе
  не туй което се очакваше.

  Ти влюби се в момче красиво,
  което те излъга в любовта
  и после дълго не заспива,
  без да пролееш сълзица една.

  Ти спомняше си неговите ласки,
  които те обгръщаха в нощта.
  Ти спомняше си неговите думи,
  изпълнени с безмилостна лъжа.

  Но не тъжи за него талкос много,
  ще срещнеш ти и по-добър.
  И той ще ти обърне нужното внимание.
  И с него ще си по-щастлива ти.

© Пламена Москова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??