15.11.2005 г., 18:06 ч.

* * * 

  Поезия
896 0 4

Две тъжни зелени очи
отново са вперени в мрака
две чистиголеми сълзи
момчето малко изплака.

То дълго живя в мечти
и лута се безметежно
но животът суров,уви
отне му всичко мило и нежно.

Загуби то всичко в живота
забрави що щастие бе
и само рана голяма,дълбока
остана в това сърчице.

Две тъжни зелени очи
отново са вперени в мрака
момчето и малко дори
и утрото не дочака.

© Валери Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??