15.11.2004 г., 14:00 ч.

* * * 

  Поезия
785 0 3
Удавник съм
в собственото его -
на дъното
сред водорасли
от съмнения,
с протегната ръка,
но нейде в бездната,
а ти изгубена
в свое измерение.
Отровата издува
гниещата плът,
разпуква се
набъбналата кожа,
а в гърдите -
котва-кръстопът,
посоките -
в безпътицата
сложени...

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??