19.11.2004 г., 21:04 ч.

* * * 

  Поезия
1310 0 5
Стопи се чистотата на снега
изчезна нежно бялото вълшебство,
и във очите ни оглежда се града
с размазан грим без сянка от кокетство.
Бездушни стъпки бързо омърсиха
невинността на зимната мечта
на тихата и прелест не простиха
остана само калната тъга.
Остана само спомена вълшебен
за детския възторг и светъл смях
стопи се нежно бялото вълшебство
и с него радостта от този свят.

© виолета калковска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??