30.09.2005 г., 1:49 ч.

* * * 

  Поезия
994 0 1
Картина малка, закачена на стена,
забравена отдавна - минал миг
от любовта тъй славна и красива!
Който види те, за миг разбира
твоя гений, вдъхновение,
величието на твоето творение -
пламъкът наречен страст!
В адска паст е всеки, който те отрича!
Картината е малка, но идеите
отмиха кича на битието!
Картина малка - не,
а прозорче, гледащо небето!

© Михаил Миков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.

  • Някога, когато все още рисувах бях писал нещо подобно
    6
Предложения
: ??:??