5.01.2005 г., 20:38 ч.

* * * 

  Поезия
919 0 0
Една година не те видях
и сякаш полудях.
Тогава беше май. Аз още бях дете,
а ти вече пораснало за мен момче.

След една година те видях,
но този път направо пощурях.
Имахме щастливи нощи и дни,
покрай които ти сърцето ми плени.

Кога отново ще те видя аз,
за да чуя твоя глас
и отново да усетя предишната ти страст?
Още ден, седмица, година
дори ще чакам за да видя твоите очи.

© Мая Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??