31.01.2004 г., 20:27 ч.

* * * 

  Поезия
1289 1 0
                          Тъжен край

              За последен път те видях,
              за последен път усетих ръката ти до моята ръка,
              за последен път чух сърцето как тупти,
              за последен път до мене беше ти.


              Душата ти обаче не уситих,
              тя беше далеч от моята душа,
              сърцето ти тупте! ше безнадеждно,
              а туптенето му се изгуби във нощта.


              Едва ли пак ще усетя таз ръка,
              едва ли пак ще видя таз душа,
              едва ли пак ще чуя сърцето как тупте,
              едва ли пак до мен ще бъдеш ти!!!   

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??