11.06.2007 г., 19:55 ч.

* * * 

  Поезия
766 0 4
Пред твоя смях китарата грубее,
с опънатите струни, иронично.
Цигулката с извивките бледнее
и не издава нищо хармонично.
А слънцето е доскучало жълто
и пролетта е все една и съща,
денят започва и си тръва свъсен,
и никой с топлина не ме прегръща.

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??